İstanbul'dan Almanya'ya eşya getirmek için hangi nakliye firmasını önerirsiniz?

Herkese selam, Almanya’ya birkaç parça eşya getirmek istiyorum. 4-5 koli gelmesi gerekiyor, bunun için bir öneriniz ya da deneyiminiz oldu mu? Güvenilir bir firma arıyorum açıkçası.

En iyisi Google’dan bakın yüksek puanlı olan birkaç firmaya fiyat sorun. Çok değişiyor fiyatlar.

Biz https://doganlogistic.com/ ile evimizi komple getirdik. Kocaeli firmasi ama Istanbulda da depolari var sanirim. Toplam 3 ay falan sürdü ama sonunda geldi. Bir tiri dolduracak kadar esya gelmesini bekleyip esyanizi depoda tutuyorlar. Sonra 5-6 evi bir tira yükleyip gönderiyorlar. Bu da zaman aliyor. Göndereceginiz esyanin hacmine göre yani m3 hesabiyla fiyatlandiriyorlar. Tabi ikametgah belgemizden pasaportumuza kadar her türlü belgeyi istediler. Gümrüksüz olarak getirebilmeleri icin kendi ev esyaniz olmali ve daha önce Türkiyede oturdugunuz adresten geliyor olmasi gerekiyormus. Biz memnun kaldik, süper diyemem ama birkac koli icin isinizi görür diye düsünüyorum. En azindan esyalar elimize ulasti. :slight_smile: Selamlar..

3 Beğeni